Site icon Akdeniz Haberleri

Huawei’nin Yeni Watch GT Serisi Türkiye’de Satışa Sunuldu, İşte Fiyatları

Huawei’nin düzenlediği etkinlikte, yeni nesil HUAWEI MatePad Pro 12.2 inç ve HUAWEI MatePad 12 X tabletleri tanıtıldı. Bu tabletler, yenilikçi ekran teknolojileri ve gelişmiş üretkenlik özellikleriyle dikkat çekti.

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi ise modaya ve teknolojiye öncülük ediyor. Geliştirilmiş sensörler ve HUAWEI TruSense Sistemi sayesinde sağlık ve fitness takibi daha hızlı, doğru ve kapsamlı bir şekilde yapılabiliyor. Golfçüler ve dalgıçlar için özel modlar sunan bu saatler, dayanıklı ve şık tasarımlarıyla da öne çıkıyor.

HUAWEI’nin medikal sertifikalı ilk akıllı saati olan HUAWEI WATCH D2, hareket halinde tansiyon ölçümü yapabilen özel bir cihaz. Bu saat, ultra dar mekanik hava yastığı ve 1.82 inç geniş ekranıyla kompakt bir tasarım sunarken, aynı zamanda medikal alanda devrim niteliğinde bir yenilik olarak öne çıkıyor.

HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition ise macera tutkunları için tasarlanmış bir saat. Estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiren bu saat, gelişmiş gol sahası modu ve rotaların içe aktarılmasına olanak tanıyan özelliklerle dikkat çekiyor.

HUAWEI MatePad Pro 12.2 inç ve HUAWEI MatePad 12 X tabletlerinin ise yaratıcılığı ve üretkenliği zirveye taşıdığı belirtiliyor. Özellikle MatePad Pro 12.2 inç, Tandem OLED PaperMatte ekranı ve FangTian Painting Engine 2.0 desteği ile profesyonel sanatçılara yönelik önemli bir seçenek olarak öne çıkıyor.

GT 5 serisi saatler Türkiye’de ön satışa sunulduğu bilgisini de verilen haber içeriği, Huawei’nin güncel teknoloji alanında sunduğu ürün yelpazesine dair geniş bir bilgi sunuyor.

Exit mobile version