Site icon Akdeniz Haberleri

Honor, IFA’da muhteşem bir performans sergiledi: İnce katlanabilir telefondan, şık tablete kadar her şeye sahip!

HONOR’un en yeni yapay zeka destekli amiral gemisi cihazları, düzenlenen özel bir lansmanda tüm dünya ile buluştu. HONOR CEO’su George Zhao, yapay zekanın sektörü kökten değiştirdiğini belirterek, teknolojideki uzmanlıklarının kullanıcı deneyimlerini en iyi şekilde geliştirmeye odaklandıklarını vurguladı. Lansmanda, Google Cloud ile yapılan iş birliği de öne çıktı. Google Cloud Küresel Çözümler ve Tüketici Yapay Zekası Genel Müdürü Matt Waldbusser, HONOR ile derinleşen iş birliklerinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

HONOR Magic V3, gelişmiş dayanıklılık, pil ömrü, ekran kalitesi ve yapay zekâ deneyimi ile dünyanın en ince içe katlanabilir telefonu olarak tanıtıldı. Hafif ve şık tasarımıyla dikkat çeken cihaz, yüksek taşınabilirlik sunarken sağlam performansa da odaklanıyor. Ayrıca, kullanıcıların göz sağlığına ve konforuna öncelik veren bir dizi yenilikçi özellik de sunuyor.

HONOR MagicBook Art 14, geleneksel dizüstü bilgisayar deneyimini dönüştürerek insan merkezli yeniliği güçlü donanım ve yazılım çözümleriyle birleştiriyor. Şık tasarımı ve yapay zeka özellikleriyle öne çıkan bu dizüstü bilgisayar, Microsoft ile olan iş birliğiyle gelişmiş özelliklere sahip.

HONOR MagicPad2, kullanıcıların üretkenlik ve eğlenceyi mükemmel şekilde bir araya getirdiği bir tablet olarak tanıtıldı. İnce tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken tablet, güçlü bir performans sunarken aynı zamanda kullanıcı deneyimine odaklanıyor.

Son olarak, HONOR Watch 5, hafif tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. Sağlık takibi özellikleri ve uzun pil ömrüyle öne çıkan bu akıllı saat, şık ve kullanışlı bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Exit mobile version