Site icon Akdeniz Haberleri

Her İlçeden Gelen Ziyaretçilere Makam Kapısı Açık

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, halkla birebir temas kurarak her gün makamında yüzlerce vatandaşı ağırlıyor. Başkan Kocagöz, Kepezlilerin istek ve taleplerini dinleyip sorunlarına çözüm üretiyor. Ayrıca yaşlılara hürmet göstererek ellerinden öpen ve çocukları sevindiren Başkan Kocagöz, gün boyunca halkla sıcak bir diyalog kurmaya özen gösteriyor.

Başkan Kocagöz, sivil toplum kuruluşları, dernekler, esnaf temsilcileri ve siyasi parti üyeleriyle düzenli olarak bir araya gelerek Kepez’deki hizmetlerin ortak akılla şekillenmesini sağlıyor.

Çarşamba günleri düzenlediği Halk Günleri’nde yaklaşık 100 kişiyi makamında kabul eden Başkan Kocagöz, hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinliyor ve sorunların çözümü için ilgili birim müdürleriyle toplantılar düzenliyor.

Başkan Kocagöz, halkla iç içe olmayı ve ulaşılabilir olmayı öncelik haline getirerek Kepez’e en iyi hizmeti sunma gayretiyle çalışmalarını sürdürüyor. Haksız bir şekilde cezaevinde kaldığını belirten Kocagöz, geç başlamalarına rağmen Kepez’e en iyi hizmeti sunmak için yoğun bir tempoyla çalıştıklarını vurguluyor. Kepez halkına kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Başkan Kocagöz, ulaşılabilir olmayı en büyük amaçlarından biri olarak görüyor.

Exit mobile version