Site icon Akdeniz Haberleri

Hatayspor’un Hakem Kararlarına Yönelik Tepkisi Sporda Gündemde

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, Antalyaspor maçında 2-0 öne geçmelerine rağmen bireysel hatalar ve hakem kararları nedeniyle skoru koruyamadıklarını belirtti. Maçı iki farklı devre olarak değerlendiren Pulat, ilk yarıda planları doğrultusunda ilerlediklerini ancak ikinci yarıda talihsiz hatalarla üstünlüklerini kaybettiklerini söyledi.

Pulat, hakem hatalarının da takımın moralini bozduğunu vurgulayarak, “Aleyhimize verilen penaltılar oldukça kolay çalınıyor, ancak lehimize olan pozisyonlar sürekli inceleniyor. Bu durumla başa çıkmayı öğrenmeliyiz ve mücadelemizi sürdürmeliyiz.” şeklinde konuştu.

Hakemlerin tutumuna ilişkin eleştirilerini sürdüren Pulat, ikinci yarıdaki hakem kararlarının oyunun seyrini değiştirdiğini belirterek, “Temsilciler devre arasında neler olduğunu öğrenmek istiyoruz, bu durumu araştırmak lazım.” dedi. Tecrübeli teknik adam, Hatayspor’un her hafta skandal kararlarla karşılaştığını ve bu durumun kamuoyu tarafından incelenmesi gerektiğini düşündüğünü ifade etti.

Exit mobile version