Hasan Dinçer Subaşı, Türkiye İzcilik Federasyonu’nun Başkanı olarak yeniden seçildi

Türkiye İzcilik Federasyonu, başkanlık seçimi için 6. olağan genel kurulunu The Ankara Otel’de gerçekleştirdi. Mevcut başkan Hasan Dinçer Subaşı, tek aday olarak seçime katıldı ve Divan başkanı Arif Sertkaya yönetim ve denetim kurulu raporlarını ibra etti. Genel kurula katılan 68 delegeden 65’inin oyunu alarak tekrar başkan seçilen Hasan Dinçer Subaşı, kapsamlı bir coğrafyada faaliyet gösterdiklerini vurguladı.

Subaşı, Türkiye’de bir izci kampı düzenleneceğini açıkladı ve Müslüman ülkelerden izcilerin Türkiye İzcilik Federasyonu çatısı altında bir araya geldiğini belirtti. Ayrıca, afetlerde yapılan faaliyetlerin vatandaşlar tarafından takdir edildiğini ve daha aktif çalışmalarla federasyonun yoluna devam edeceğini ifade etti. Yeni dönemde kurulan yönetim kurulunda Muammer Erol, İsmail Hakkı Turunç, Nurettin Özdebir, Kenan Sayacı, Mustafa Meral, Taner Yalçın, İrfan Kartal, İbrahim Can Avcı, Fatih Yüksel ve Ahmet Sözbilir gibi isimler yer aldı.

Federasyon, Bakanlığın bütçesinin artırılmasını umut ederek faaliyetlerine devam edeceğini belirtti. Yeni dönemde daha aktif bir şekilde çalışarak gönüllü teşkilat yapılanmasını güçlendireceklerini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir