Site icon Akdeniz Haberleri

Genç Akrepler, Ankara’da Spor Yarışmasında Boy Gösterdi

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen U16 Kulüpler Şampiyonası, 26-27 Haziran 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşti. Antalyaspor atletizm takımı, 28 sporcuyla katıldığı müsabakalardan kadınlarda dördüncü, erkeklerde beşinci olarak ayrıldı. Ayrıca, Genç Akrepler, Ankara’da gerçekleştirdikleri önemli toplantıların yanı sıra Anıtkabir’i ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.

Yarışlar, Çankaya ilçesinde bulunan Jandarma ve Sahil Güvenlik Okul Komutanlığı Atletizm Pisti’nde gerçekleşti. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tümgeneral Şakir Uslu ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, yarışları yakından takip etti. Antalyasporlu genç atletlere özel ilgi gösteren yetkililer, ciritçi Efe Ali Özbek ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

191 erkek ve 211 kadın sporcunun katıldığı yarışlarda Antalyasporlu atletler, kadınlarda 200,5 puanla dördüncü, erkeklerde ise 181,0 puanla beşinci oldu. Bu başarılarla U18 kategorisinde potansiyellerini gösterdiler. Antalyasporlu atletler, müsabakaların ardından antrenörleriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Ankara’dan ayrıldılar.

Antalyaspor/Bülten tarafından sunulan bu bilgiler, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği U16 Kulüpler Şampiyonası’nda Antalyaspor atletizm takımının elde ettiği başarıları ve unutulmaz Anıtkabir ziyaretini içermektedir.

Exit mobile version