Site icon Akdeniz Haberleri

Galaxy S25 FE: İnce Tasarımıyla Şaşırtmaya Hazırlanıyor

Samsung’un yeni modeli Galaxy S25 FE hakkında tasarım sızıntıları ortaya çıktı. Şirketin yeni serisinde inceliğe odaklandığı ve daha büyük ancak daha ince bir pil kullanarak telefonun kalınlığını azaltmayı hedeflediği belirtiliyor. Sızıntılara göre, Samsung’un içerideki diğer bileşenleri yeniden düzenleyerek daha büyük bir pil kullanması gerekecek.

Yüksek yoğunluklu silikon-karbon anot piller gibi teknolojiler mevcut olsa da, sızıntılar bu teknolojinin kullanımından bahsetmiyor. Galaxy S25 FE’nin Galaxy S24 FE’ye benzer şekilde 6,7 inçlik bir ekranla geleceği ve önümüzdeki yılın ikinci yarısında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Galaxy S24 FE’ye benzer tasarım ve özellikler sunması beklenen Galaxy S25 FE, IP68 toz ve suya dayanıklılık derecesine sahip olacak. Kamera tarafında da benzerlik gösteren yeni model, telefoto lensinde biraz daha düşük çözünürlüğe sahip olacak.

Galaxy S24’e kıyasla biraz daha ince ve hafif olması beklenen Galaxy S25 FE, bu yılın başından itibaren FE serisinin ekran boyutunu 6,4 inçten 6,7 inçe çıkarmayı planlıyor. Ancak, genel incelik bu büyümeyle dengede tutulacak. Sonuç olarak, Galaxy S25 FE’nin gelecek yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi beklenirken, detaylar hala net olmasa da, Galaxy S24 FE’nin tasarım ve özelliklerine benzerlik göstereceği düşünülüyor.

Exit mobile version