Finike’nin Toplumsal Hayatını Canlandırdık – İlçeler

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, 31 Mart seçimlerinin ardından geçen 6 aylık süreci değerlendirdi. Başkan Geyikçi, Finike’nin sosyo-kültürel gelişimini sağlamak adına önemli adımlar attıklarını belirtti. Sahil alanlarının yenilenmesi ve düzenlenen etkinliklerle halkın sosyalleşmesini sağladıklarını vurgulayan Başkan, Kabotaj Bayramı festivali, plaj voleybolu turnuvası, Ernez ve Ördübek şenlikleri gibi etkinliklerle Finike’yi sosyal bir ilçe haline getirdiklerini ifade etti. Aynı zamanda geleneksel etkinliklere de devam ettiklerini dile getirdi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla her vatandaşın yanında olduklarını vurgulayan Başkan Geyikçi, kişisel bakım hizmetleri, sağlık kontrolleri, öğün yardımı gibi sosyal yardımlarla tüm vatandaşlara destek olmaya çalıştıklarını aktardı. Eğitim faaliyetlerine de önem verdiklerini belirten Başkan, kültür, sanat, meslek edindirme ve hobi kurslarına ilçe sakinlerinin ilgi gösterdiğini ve bu programlardan 1000’den fazla vatandaşın faydalandığını belirtti.

Altyapı ve üstyapı çalışmalarının da hızla devam ettiğini vurgulayan Geyikçi, yol çalışmaları, dere ıslahı, sokak düzenlemeleri gibi projelerle Finike’nin altyapısını güçlendirdiklerini ifade etti. Ancak merkezi hükümetin tasarruf tedbirleri nedeniyle yeni yatırımların başlatılamadığını söyleyen Başkan, Finike’de vatandaş memnuniyetini artırmaya odaklandıklarını ve hizmetlerin kesintiye uğramaması gerektiğini belirtti. Finike Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir