Finike’de Renkli ve Eğlenceli 3 Günlük Festival Heyecanı

Finike Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Finike Festivali ve 1 Temmuz Kabotaj Bayramı kutlamaları unutulmaz anılara ev sahipliği yaptı. Festival, Görkem Durmaz konseri ile başladı ve son dönemin popüler sanatçıları Reynmen ve Berkay konserleriyle devam etti. Katılımcılar arasında Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, Finike Cumhuriyet Başsavcısı Vahdet Gebeş ve ilçe protokol üyeleri de bulunuyordu.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, festivalin ilçede bir gelenek haline geldiğini vurgulayarak, etkinliklerin ilçeye büyük bir hareketlilik getirdiğini söyledi. Ayrıca, festivalin ardından düzenlenen ödül törenlerinde dereceye giren yarışmacılara da ödülleri verildi. Başkan Geyikçi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi, emniyet güçleri, belediye çalışanları ve diğer katkı koyanlara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

1 Temmuz Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler arasında açık yüzme yarışı, yağlı direk, tekne süsleme ve tekne yarışları büyük ilgi gördü. Yarışmaların heyecan dolu geçtiği ve kazananların ödüllendirildiği etkinlikler, Flyboard Türkiye Şampiyonu Uğur Piro’nun gösterisiyle sona erdi. Finike Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikler, ilçenin turizm, tarım, ekonomi ve istihdam alanlarında daha da gelişmesi için yapılan çalışmaların bir parçası olarak görülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir