Fenerbahçe, transfer sezonunda Oğuz Aydın’ı kadrosuna katmayı hedefliyor

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın da ilgisini çeken Alanyaspor’un genç yetenekli oyuncusu Oğuz Aydın’ı kadrosuna katmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip, 23 yaşındaki kanat oyuncusuyla 4 yıllık bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Transfer sürecinde Fenerbahçe, Alanyaspor ve oyuncu arasında büyük ölçüde anlaşma sağladı. Oğuz Aydın’ın sağlık kontrolleri ve resmi sözleşme imzalamak için hafta içinde İstanbul’a gelmesi planlanıyor. Alanyaspor’la olan sözleşmesi 2026 yılının Haziran ayında bitecek olan Oğuz Aydın’ın mevcut piyasa değeri ise 4.3 milyon Euro olarak belirtiliyor.

Oğuz Aydın, bu sezon Alanyaspor formasıyla 38 maçta 13 gol atıp 8 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın da izlediği genç yetenek Oğuz Aydın’ın transferinde sona yaklaşıldığı belirtiliyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, transferin tamamlanmasının ardından genç oyuncuya telefonla başarı dileğinde bulunduğu öğrenildi. Bu transfer, sarı-lacivertli takımın sezon içinde Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü’den sonra gerçekleştirdiği üçüncü yerli transfer olacak.

Profesyonel futbol kariyerine 2015-2016 sezonunda AZ Alkmaar altyapısında başlayan Oğuz Aydın, çeşitli takımlarda forma giyerek tecrübe kazandı. 27 Ekim 2000 doğumlu olan ve Türkiye milli takımında da mücadele etmiş olan genç yetenek, Alanyaspor’a transfer olmadan önce Bucaspor 1928 formasıyla başarılı performans sergiledi. Süper Lig’de toplam 83 maçta 20 gol atan ve 8 asist yaparak takımına katkı sağlayan Oğuz Aydın, 193 maçta da 42 gol atıp 17 asist yaparak kariyerine yıldızlık katmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir