Site icon Akdeniz Haberleri

Fatih Tekke: Takım olarak daha iyi performans sergilemeliyiz – Spor

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, takımının oyun performansından memnun olmadığını belirterek, “Bugün oyun anlamında hiç iyi olmayan bir Alanyaspor vardı. Maç boyunca futbol oynamaya çalışsak da istediğimiz performansı sergileyemedik. Rakibimiz karşısında üstünlük kurmaya çalıştık ancak duygusal olarak zorlandık. Yeni teknik ekibe karşı oynamak zor olabilir, ancak bugün kendi kendimize 2 puan kaybettik. Daha iyi oyun sergilemeliyiz ve bu tür durumlarda daha iyi performans göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Tekke, Alanyaspor camiasına 3 puan kazandırmak istediklerini ve devre arasına kadar puanlar toplamaları gerektiğini vurguladı. Teknik direktör, sakatlıklar ve cezalılar durumunda işlerinin zor olabileceğini belirterek, her maçın kendileri için zorlu geçeceğini ifade etti. Oynadıkları maçın baskısını beğenmediğini söyleyen Tekke, emeklerinin karşılığını aldıklarını ancak daha iyi performans sergilemek istediklerini dile getirdi.

Karşılaşmanın diğer teknik direktörü Rıza Çalımbay ise, maçın ortada geçtiğini ve iyi mücadele edildiğini belirtti. Yeni bir takım olduklarını ve henüz tam olarak bir araya gelmediklerini söyleyen Çalımbay, takımın potansiyelini daha iyi değerlendirmek istediklerini ifade etti. Her iki takımın da kazanmak için mücadele ettiği maçın berabere sonuçlandığını aktaran Çalımbay, iyi bir lig maçı izlettiklerini dile getirdi.

Exit mobile version