Site icon Akdeniz Haberleri

Fatih Tekke: Performans için zamana ihtiyacımız var – Spor

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor’un teknik direktörü Fatih Tekke, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Tekke, alınan sonuçtan dolayı üzgün olduklarını belirtirken, takımın gelişmesi için zamana ihtiyaç duyduklarını vurguladı. Maç boyunca üstün oynayan tarafın Alanyaspor olduğunu vurgulayan Tekke, özellikle ilk yarıda yapılan hatalı pasların set oyununu bozduğunu söyledi.

“Ilk yarıda oyunun kontrolü bizdeydi ancak hücum bölgesindeki hatalı paslar, istediğimiz oyunu oynamamıza engel oldu. Rakip ise taç atışından bulduğu golle öne geçti.” şeklinde konuşan Fatih Tekke, maçın ikinci yarısına iyi başladıklarını belirterek, oyuncularının birçok gol fırsatı yakaladığına dikkat çekti. Ancak fırsatları değerlendiremediklerini belirten Tekke, oyuncularının gösterdiği özveriden memnun olduğunu ifade etti.

“Takımımızın çok daha iyi olması için zamana ihtiyacımız var. Allah nasip ederse bu takım bir seri tutturacaktır ve bizim güvenimizi artıracaktır. Daha iyi oyunlar sergileyeceğimizden eminim. Yeni oyuncularla birlikte, daha güçlü bir Alanyaspor sahada olacak.” diyen Fatih Tekke, takımın genel performansından memnun olduğunu belirtti. Şu an için bazı sorunlar olsa da sabırlı olmaları gerektiğini vurgulayan Tekke, yeni oyuncuların takıma katılmasıyla daha iyi bir performans sergileyeceklerine inandığını sözlerine ekledi.

Exit mobile version