Site icon Akdeniz Haberleri

Fatih Tekke: Galibiyeti kesinlikle hak eden taraf bizdik – Spor

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, maçın ilk bölümlerinde kaçırılan fırsatları değerlendirseydik, maçın sonucunun daha farklı olabileceğini belirtti. Tekke, oyuncularının performansından memnun olduğunu ve transferlerin geç kaldığını söyledi. Ekonomik zorluklar nedeniyle transferlerin geç yapılmasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Tekke, oyuncularını tebrik etti ve Başakşehir maçına odaklanacaklarını söyledi.

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş ise Alanyaspor’un güçlü ve organize bir takım olduğunu belirterek zor bir maç beklediklerini ifade etti. İki tarafın da riskli ve hızlı bir şekilde maça başladığını söyleyen Yavaş, maçta geliştirilmesi gereken noktalar olduğunu vurguladı. Yavaş, yeni kurulan bir ekip olduklarını ve birlikte oynama alışkanlıklarının olmadığını belirterek, mücadeleden dolayı Alanyaspor’u tebrik etti.

Maçın genelinde iki takımın da mücadeleci ve istekli performans sergilediği görüldü. Her iki teknik direktörün de takımlarının performansından memnun olduğu ve maçta geliştirilmesi gereken noktaları belirlediği gözlemlendi. Sonuç olarak, her iki takımın da karşılıklı saygı ve mücadele içinde bir puanı hak ettiği sonucuna varıldı.

Exit mobile version