Site icon Akdeniz Haberleri

Fatih Tekke: “Galibiyet bize moral ve motivasyon kattı” – Spor

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, takımının bugün oynadığı maçta iyi performans sergilediğini ve bu galibiyetin moral verici olduğunu belirtti. Tekke, 90 dakika boyunca istedikleri birçok şeyi gerçekleştirdiklerini ve takımın pas kalitesinin yüksek olduğunu vurguladı. Savunmada ise eksikliklerinin az gözüktüğünü ifade etti ve üç puanın önemine değindi. Ayrıca, oyuncularını tebrik ederek, milli takım arasına kadar daha fazla puan toplamak istediklerini dile getirdi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis ise, maç öncesi yaptıkları çalışmalara rağmen bireysel hatalardan gol yediklerini belirtti. Takımın uyanması gerektiğini vurgulayan Valkanis, ligde vermek zorunda oldukları büyük mücadeleye dikkat çekti. Antalyaspor maçının hayal kırıklığına neden olduğunu söyleyen Valkanis, oyuncularının moral bulması ve taraftarın desteğinin önemine değindi.

Valkanis, zor durumların üstesinden gelmek ve takımın öz güvenini yükseltmek için çalıştıklarını dile getirdi. Maçlarda gösterdikleri iyi performansları 90 dakikaya yayabilmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Taraftarların desteğini önemsediklerini ve olumlu dersler çıkarmaya odaklandıklarını belirtti.

Exit mobile version