Site icon Akdeniz Haberleri

Engelsiz Bir Yaşam için İlçelere Odaklanmak

Muratpaşa Belediyesi, Zeytinpark’ta düzenlediği 2 gece 3 gün süren kamp etkinliği ile çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Belediye Başkanı Ümit Uysal, kampı ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi. Kamp, çadır kurulumuyla başladı ve Jandarma Komando Arama Kurtarma (JAK) zipline etkinliği ile renklendi. Akşam yemeğinden sonra ise palyaço gösterisi ve Ersan Tay konseri ile çocuklar keyifli anlar yaşadı. Gece kamp ateşi etrafında toplanılarak sonlandırıldı. İkinci gün, sağlık eğitimi ile başlayan etkinlik çevre koruma çalışmaları ve köpük partisi ile devam etti. Sıra gecesi düzenlenen etkinliklerin ardından masal okuma ile gün tamamlandı. Üçüncü gün ise çadırların toplanmasıyla kamp sona erdi.

Başkan Uysal, yıllardır doğa kampları düzenleyerek çocukları ekran bağımlılığından uzaklaştırmayı hedeflediklerini belirtti. Bu yıl düzenlenen kampın son haftasını ‘Engelsiz Doğa Kampı’ olarak planladıklarını dile getiren Uysal, çocukların izcilik eğitimi aldığını ve doğada yaşamayı öğrendiklerini vurguladı. Katılımcılardan Eyüp Tarım, temiz bir ortamda kamp yapmanın keyifli olduğunu ve çeşitli aktiviteler sayesinde eğlenceli vakit geçirdiklerini paylaştı. Aynı zamanda katılımcılardan olan 15 yaşındaki Azra Erçin de kamp alanını çok sevdiğini belirterek, “Burası çok güzel, oyun oynadık ve eğlendik” dedi.

Kamp katılımcıları ve aileleri, Başkan Uysal’a düzenlenen etkinlikler için teşekkür ettiler. Belediye, çocukların doğayla iç içe geçirdiği bu keyifli etkinliği başarıyla tamamladı.

Exit mobile version