Site icon Akdeniz Haberleri

Emrecan, Antalyaspor’a Geri Döndü! – Spor – Antalya Haberleri

Antalyaspor, Süper Lig’deki hedeflerine ulaşmak adına transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Beşiktaş’ın genç yeteneği Emrecan Uzunhan’ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna dahil eden kırmızı-beyazlı ekip, savunma hattını güçlendirmeyi amaçlıyor. Emrecan, 2022-2023 sezonunda Beşiktaş’a transfer olduktan sonra yaşadığı sakatlıklar ve performans düşüklüğü nedeniyle beklentilerin altında kalmış ve Ümraniyespor’a kiralık gönderilmişti. Ancak şimdi, Antalyaspor formasıyla kendini yeniden kanıtlama fırsatı bulacak.

23 yaşındaki Emrecan Uzunhan, Beşiktaş’ta yeterince forma şansı bulamamış olsa da potansiyeliyle dikkat çekmişti. Piyasa değeri 550 bin Euro olan genç stoper, geçtiğimiz sezon sakatlıklardan dolayı sadece 1 maçta forma giyebilmişti. Ancak Antalyaspor’a kiralık olarak gittiğinde 12 Süper Lig maçında gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Beşiktaş, Emrecan’ın yerine başarılı sağ bek Bünyamin Balcı’yı kadrosuna katmayı planlarken bu transferin detayları yakın zamanda netlik kazanacak. Ayrıca siyah-beyazlı ekip, Onur Bulut’un Başakşehir’e transferi konusunda da çalışmalarını sürdürüyor ve her iki transferin durumu da yakın zamanda açıklığa kavuşacak. Güncel gelişmeleri takip etmeye devam edin.

Exit mobile version