Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Alanyaspor’a Yapılan Destek Ziyaretinde Bulundu

Eski Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, memleketi Alanya’ya gerçekleştirdiği ziyarette Corendon Alanyaspor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Çavuşoğlu, takımın ilk 5 haftadaki performansını değerlendirirken, güçlü bir kadroya sahip olan Alanyaspor’un ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alacağına inancını dile getirdi. Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı da ziyarette yer aldı.

Ziyaret sırasında konuşan Mevlüt Çavuşoğlu, Alanyaspor’un son 14 yılda kaydettiği büyük gelişmeyi vurgulayarak, kulübün Türkiye’nin takdirini kazanan bir yapıya dönüştüğünü ifade etti. Çavuşoğlu, kulübe olan desteğinin devam edeceğini belirterek, Başkan Hasan Çavuşoğlu’nun fedakar çalışmaları sayesinde Alanyaspor’un önemli başarılara imza attığını belirtti. Toplantıda Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, kulübün sürdürülebilir gelir kaynakları oluşturma amacıyla yürüttüğü projeler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Ziyaretin sonunda Başkan Hasan Çavuşoğlu ve Teknik Direktör Fatih Tekke, Mevlüt Çavuşoğlu’na katkılarından dolayı üzerinde ismi yazılı olan 7 numaralı forma hediye etti. Çavuşoğlu ise Alanyaspor’a olan desteğinin süreceğine dair tam destek sözü verdi. -Alanyaspor/Bülten-

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir