Site icon Akdeniz Haberleri

CW Enerji, İlçeler kategorisinde İSO 500’de yer alıyor

CW Enerji, Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alarak, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023’ listesinde 177. sırada yer aldı. CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, bu başarının kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, geçen yılki 227. sıradan bu yıl 177. sıraya yükseldiklerini vurguladı.

Sarvan, şirketin sürdürülebilir büyüme hedefi doğrultusunda önemli adımlar attığını ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti. Tarık Sarvan, şirketin verimlilik esaslı ürünleriyle sektörde kazanımlar elde etmeye devam edeceğini vurgulayarak, bu başarının tüm ekip arkadaşlarının emeğiyle gerçekleştiğini belirtti.

CW Enerji ailesi olarak daha ileriye gitmek ve sürekli olarak kendilerini geliştirmek adına çalışmalarını sürdüreceklerini dile getiren Sarvan, verimlilik odaklı ürünler geliştirerek ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti. Her geçen gün daha da büyüyeceklerini ifade eden Sarvan, başarılı bir şekilde yol almaya devam edeceklerini vurguladı.

Exit mobile version