Site icon Akdeniz Haberleri

Cristiano Ronaldo’ya YouTube’da MrBeast’i geçebilme şansı var mı?

Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, son zamanlarda kendisine ait bir YouTube kanalı açtı. UR Cristiano adıyla yayın yapan kanal, sadece 2 gün içinde tam 20 videoya ulaştı. Bu durum, Ronaldo’nun YouTube projesine uzun süre önce karar verdiğini ve içerikleri önceden hazırladığını gösteriyor.

Ronaldo’nun kanalı şu ana kadar genellikle eğlence odaklı içerikler ile dikkat çekiyor. Ancak ilerleyen zamanlarda sağlık, spor ve daha pek çok konuda videolar bekleniyor. En popüler video ise Ronaldo’nun eşi Georgina ile çektiği “Hakkımızda HER ŞEYİ keşfedin. Kim kazanacak?” videosu oldu ve 33 milyondan fazla izlenme sayısına ulaştı.

Tabii ki, Ronaldo’nun abone sayısı da oldukça önemli. Instagram’da en çok takip edilen isim olan Ronaldo, YouTube’da da aynı başarıyı yakalayabilir mi, henüz bilinmiyor. Ancak sadece 2 gün içinde 39.4 milyon aboneye ulaşan Ronaldo, hızla artan bir abone kitlesine sahip. Eğer bu hız devam ederse, 311 milyon aboneye sahip olan MrBeast kanalını geride bırakabilir mi, merak konusu. Bu konuyu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Exit mobile version