Çim Hokeyi Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda Birinci Olmayı Hedefliyor

Milli Takım Çim Hokeyi Oyuncuları Avrupa Şampiyonası İçin Hazırlanıyor

Antalya’daki çim hokeyi tesislerinde kampa giren milli takım oyuncuları, Avrupa Şampiyonası için yoğun bir hazırlık sürecine girmiş durumda. Milli Takım Başantrenörü Mahmut Yunus Cengiz yönetiminde günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdüren milliler, Avrupa şampiyonluğunu hedefliyor.

Başantrenör Cengiz, Avrupa 5S Hokey Şampiyonası’nın bu yıl ikincisinin düzenleneceğini belirtti. Takımın 23 Haziran Pazar günü çalışmalara başladığını ve 1 Temmuz’da Polonya’ya gideceklerini açıkladı. Cengiz, oyuncuların sıkı bir kamp dönemi geçirdiğini ve fiziksel ve taktiksel olarak iyi bir şekilde ilerlediklerini vurguladı.

12 ülkenin katılacağı turnuvada tek hedeflerinin Avrupa şampiyonluğu olduğunu dile getiren Cengiz, genç oyunculardan oluşan bir takım olduklarını ifade etti. Milli takım kaptanı Onur Açıkgöz ise Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek ve şampiyonluğu getirmek istediklerini belirtti. Takım içindeki uyumun yüksek olduğunu vurgulayan Açıkgöz, Polonya’da mücadele ederek ülkeye başarılı bir şekilde dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Milli takım oyuncuları, şampiyonluk için sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürürken, hedeflerine ulaşmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir