CHP heyeti, Kocagöz ilçesini ziyaret etti

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’yi ağırladı. Ziyaret sırasında Başkan Kocagöz, heyeti protokol girişinde karşılayarak memnuniyetini dile getirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Kepez’in hizmet ihtiyacına vurgu yaparak başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Kocagöz ve ekibini tebrik etti. Zeybek, Kepez’in çehresinin hızla değiştiğini ve yapılan çalışmaların etkisini sokaklarda görebileceklerini belirtti.

Ziyaret sırasında Gelir Artıcı Önlemler alınması gerektiğine dikkat çeken Gökan Zeybek, belediyelere yönelik zorlukları da dile getirdi. Ayrıca, yeni yasaların değerlendirilmesi için belediyelerde toplantılar düzenleneceğini ekledi.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve verdiği sözü hatırlatarak konuşmasına başladı. Borç tablosuna da değinen Kocagöz, çalışmaların sonucunda borçları azalttıklarını ve halkın belediye başkanı olarak güzel işler yapacaklarına inandıklarını belirtti. Kepez’in hak ettiği hizmeti alacağını ve desteklerin güç verdiğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir