Site icon Akdeniz Haberleri

Boğaçayı Halk Plajı artık ilçelerde hizmet veriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden EKDAĞ, tatilcilerin ilgi odağı haline gelen Konyaaltı Liman Halk Plajı bünyesinde EKDAĞ 3 No’lu Boğaçayı Plajı’nı açtı. Bu plaj, Başkan Muhittin Böcek tarafından hayata geçirilmiş olup, tesis geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Kafeterya bölümü, plaj alanı, yürüyüş yolu ve soyunma odalarıyla donatılan tesis, kaliteli hizmet ve uygun fiyatları ile dikkat çekmektedir.

Plajda sunulan tost, sandviç, soğuk içecekler ve kahve çeşitleri geniş bir menüyü kapsamaktadır. Ayrıca, 150 şezlong, 30 çift kişilik yataklı loca ve plaj şemsiyeleri tatilcilerin konforunu öncelikli kılmaktadır. EKDAĞ 3 No’lu Boğaçayı Plajı’nın yanı sıra Konyaaltı Varyant’taki EKDAĞ 3 No’lu Konyaaltı Halk Plajı da ziyaretçilere hizmet vermektedir.

EKDAĞ Genel Müdürü Ahmet Aydın, plajların temizliğine büyük önem verdiklerini ve halkın memnuniyetini gözettiklerini belirtti. Ziyaretçilerden Atakan Er ise plajın temizliğinden ve kullanışlı olmasından memnuniyetini dile getirerek, fiyatların uygunluğunu vurguladı. Er, bu tür tesislerin sayısının artırılmasının vatandaşları daha da mutlu edeceğini dile getirdi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Exit mobile version