Bir futbolcu 400. Süper Lig maçına çıktı!

İstanbul’da doğan Veysel Sarı, futbola olan tutkusunu mahalle arasında oynarken keşfeden Beyoğlu Yeniçarşı’nın antrenörü sayesinde profesyonel hale geldi. Sarı, 11 yaşındayken futbola başladı ve ailesinin de desteğiyle imkansızlıklar içinde büyüyerek yoluna devam etti. Ancak 16 yaşındayken yaşadığı talihsiz bir olay diz kapağından vurularak hayatının değişmesine sebep oldu.

Doktorlar başlangıçta Sarı’nın yürüyemeyeceğini söylerken, bir diğer doktor sayesinde tedavi ile tekrar yürüyüp futbol oynamaya başlaması mümkün oldu. Sarı, pes etmeyerek yoğun tedavi sürecinden sonra tekrar sahalara döndü ve kariyerine odaklandı. Beylerbeyi’den başlayarak Galatasaray, Kasımpaşa ve Antalyaspor gibi önemli kulüplerde forma giyen Sarı, A Milli Takım formasını da 2 kez terletti.

Antalyaspor’un kaptanlığını yapan ve vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Sarı, son olarak Süper Lig’de 400’üncü maçına çıktı. Tecrübeleri ve başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Sarı, yaşadığı zorlukları sosyal medya hesabından paylaşarak, pes etmeyen ve hedeflerine odaklanan bir karakter olduğunu gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir