Beşiktaş, Süper Kupa’da Rakiplerine Fark Attı: 5-0

Süper Kupa mücadelesinde Beşiktaş, Galatasaray’ı 5-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Karşılaşmada Ciro Immobile’nin 2 golüyle öne geçen Siyah Beyazlılar, Jonas Svensson, Rafa Silva ve Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun golleriyle farkı açtı. Galatasaray’da ise Victor Nelsson kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun da tribünde izlediği maçta Beşiktaş, galibiyete ulaşarak Turkcell Süper Kupa’yı kazandı.

Maç sonrası düzenlenen törende Beşiktaş’a kupasını TFF Başkanı Hacıosmanoğlu verdi. Beşiktaş’ın oyuncusu Ciro Immobile, maçın en değerli oyuncusu seçilerek ödülünü aldı. İtalyan golcü, performansıyla dikkat çekti.

Mücadelenin detaylarına bakıldığında Beşiktaş’ın hızlı başladığı ve Immobile’nin erken golüyle 1-0 öne geçtiği görülüyor. Svensson ve Rafa Silva gibi oyuncuların da skora katkı sağladığı maçta Beşiktaş üstün bir performans sergiledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmada hakemler Atilla Karaoğlan, Abdullah Bora Özkara ve Volkan Ahmet Narinç görev aldı. Galatasaray’da Muslera, Ziyech, Icardi gibi isimler sahada yer alırken Beşiktaş’ta Gedson Fernandes, Rafa Silva ve Semih Kılıçsoy öne çıkan performans sergiledi.

Beşiktaş’ın 5-0’lık galibiyetiyle Turkcell Süper Kupa’yı kazanmasının ardından sevinçleri yaşanırken, Galatasaray ise rakibine mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir