Site icon Akdeniz Haberleri

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısında Spor Gündemi Ele Alındı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ndeki Divan Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, göreve geldikten sonra yaşanan sıkıntılı günleri ve yapılan değişimleri anlattı. Arat, taraftarların ve üyelerin desteğiyle Beşiktaş’ın büyük bir değişim içinde olduğunu vurgulayarak, kulübün kurumsal yapısında ve ekonomisinde büyük gelişmelerin yaşandığını söyledi.

Başkan Arat, Beşiktaş’ın yeni dönemde karşılaşabileceği zorluklara rağmen doğru yolda olduğunu ve hedeflerine doğru ilerlediğini belirtti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan ziyaret hakkında da konuşan Arat, Cumhurbaşkanının Beşiktaş’a gösterdiği ilgi ve misafirperverliği değerlendirerek teşekkürlerini iletti.

Futbol takımındaki değişimin Süleyman Seba dönemini hatırlattığını ifade eden Arat, başarıyla sonuçlanan geçmişteki olayları hatırlatarak, teknik direktör seçiminde izlenen yöntemlerin başarılı olduğunu ve takımın birlik ve beraberliği sayesinde gelecek sezon için umut verici olduğunu söyledi.

Exit mobile version