Site icon Akdeniz Haberleri

Belediye kursları, ilçelerde büyük rağbet görüyor

Finike Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz spor, sanat ve hobi kurslarına olan ilgi artarak devam ediyor. Yılın ilk altı ayında 10 farklı alanda düzenlenen kurslardan 1217 Finikeli vatandaş yararlandı. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, kursların hem sosyalleşmeyi hem de ilgi duyulan alanlarda kişisel gelişimi sağladığını belirtti.

Başkan Geyikçi, “Yılın ilk yarısında mozaik alanında 100’den fazla kurs, enstrüman kursunda 400’e yakın kişiye eğitim verdik. Ayrıca, 200’den fazla genç voleybol, jimnastik gibi spor kurslarından faydalandı” dedi. Kursların Finike’nin sosyo-kültürel yapısını güçlendirdiğine dikkat çeken Başkan Geyikçi, kurs sırasında tanışan vatandaşların daha sonra arkadaşlık ve dostluklar kurduğunu vurguladı.

Başkan Geyikçi, Finikeli vatandaşların kurslar hakkında talep ve önerilerini belediyeye iletmelerini isteyerek, “Yalnız Değilsin” masası aracılığıyla bilgi alabilirler. Önerilerini de iletebilirler. Finike Belediyesi olarak vatandaşlara daha fazla kurs imkanı sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Exit mobile version