Site icon Akdeniz Haberleri

bazlı yaşamak için mükemmel bir zaman

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, altyapısından yetişen başarılı sporcularıyla tanınmaktadır. Kulübün yaz spor okullarında eğitim alan çocuklar, ilk derslerinde duruş eğitimi almaya başladılar. Yaz tatili boyunca çocukların spor disiplinini öğrenerek verimli vakit geçirmeleri hedeflenen 8 farklı branşta kurslar eş zamanlı olarak başlatıldı. Futbol, basketbol, voleybol, cimnastik, güreş, tekvando, ve tenis gibi branşlarda ders alan çocuklar, duruş, selamlama, topa vurma gibi temel hareketleri öğreniyorlar.

Kayıtların devam ettiği kurslar, Yeni Mahalle’deki kulüp binasında Eylül ayına kadar devam edecek. Haftada 3 saat futbol dersleri Kuzeyyaka Spor Tesisleri’nde, tenis dersleri kulüp binasında, güreş ve cimnastik dersleri Çok Amaçlı Spor Salonu’nda, voleybol, basketbol, tekvando dersleri ise Turgut Özal Spor Salonu’nda verilmektedir. Ayrıca haftada 2 saatlik yüzme derslerinin kayıtları ve eğitimleri Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilmektedir.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen yaz spor okulları hakkında detaylı bilgi için kulüp bültenine başvurabilirsiniz.

Exit mobile version