Başkan Kocagöz, ilçelerdeki otizmli bireylerin ailelerine müjdeli haberler verdi

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Akdeniz Otizm Derneği’nin Muharrem ayı nedeniyle düzenlediği aşure etkinliğine katıldı. Başkan Kocagöz, Harun Şahin Kırbıyık Otizm Kurs Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte otizmli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. Otizmli bireyler tarafından hazırlanan gösterileri izleyen Başkan Kocagöz, ailelerin istek ve taleplerini yakından dinledi. Ailelere gelecek endişelerini giderecek büyük bir proje müjdesi veren Başkan Kocagöz, “Çocuğum ne olacak?” kaygısını ortadan kaldıracak Türkiye’ye örnek bir proje gerçekleştireceklerini söyledi. Başkan Kocagöz, “Hasta Yakınları Konukevi’ni yaptık ve şimdi Türkiye’ye örnek oldu. Şimdi ise otizmli bireyler için benzer bir projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Projenin detaylarını paylaşan Başkan Kocagöz, “Ailemize bir şey olduğunda, çocuklarımıza devlet bakacak bir mekan oluşturacağız. Bu proje benim en büyük hayalim ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. Otizmli çocuğu olan bir anne, “Bizim de en büyük hayalimiz bu. Bizim elimizden tutulması” diyerek Başkan Kocagöz’e teşekkür etti. Başkan Kocagöz de “Biz birlikte hareket ederek bu projeyi hayata geçireceğiz. Kepez Belediyesi her zaman sizin emrinizde olacak” mesajını verdi.

Akdeniz Otizm Derneği Başkanı Demet Çileli Baz, aşure etkinliğine katılan ve desteklerini esirgemeyen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir