Site icon Akdeniz Haberleri

ATSO’dan ilçelere ziyaretler: Birecik, Halfeti ve Suruç

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kepez, Aksu, Serik, Döşemealtı, Korkuteli ve Muratpaşa belediyelerine ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde, ATSO’nun eski Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’ın ilçelere kazandırdığı projelerin önemi vurgulandı. Başkan Hacısüleyman, Bahar’ın izinden gideceklerini belirterek, Antalya için mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

Özellikle Korkuteli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışmaları ele alınırken, Başkan Hacısüleyman, Bahar’ın bu projeye olan önemini vurguladı ve temelin birlikte atacaklarını söyledi. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e yapılan ziyarette, Bahar’ın projelerinin devam ettirilmesi ve iş birliğinin sürdürülmesi üzerine konuşuldu.

Korkuteli, Serik, Döşemealtı ve Aksu belediyeleriyle yapılan ziyaretlerde de ilçelerin ekonomik gelişimi ve sorunları ele alındı. ATSO Başkanı Hacısüleyman, Bahar’ın hedeflerini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve ilçelerde katma değer yaratacak projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün taziye ziyaretinde Bahar’ın Elmalı’da hayata geçirdiği projeler ve özellikle ATSO Elmalı Eğitim ve Sağlık Merkezi üzerine konuşuldu. Başkan Hacısüleyman, merkezin ilçeye değer katacağını ve insan odaklı projelerin devam edeceğini ifade etti. Bu ziyaretlerle birlikte ATSO’nun ilçelere yönelik çalışmaları ve iş birliklerine olan bağlılığı vurgulandı.

Exit mobile version