Antalyaspor’a Saldırı! – Antalya Haberleri – Spor Haberleri

Süper Lig’in 5. haftasında Antalyaspor, yarın saat 20.00’de Adana Demirspor’u ağırlayacak. Corendon Airlines Park’ta gerçekleşecek karşılaşmayı Trabzon Bölgesi hakemi Yasin Kol yönetecek. Yardımcı hakemler ise Volkan Ahmet Narinç, Anıl Usta ve Mehmet Ali Özer olacak. İki takım daha önce Süper Lig’de 22 kez karşılaştı. Bu maçlarda Antalyaspor 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 kez de Adana Demirspor galibiyet aldı. Mücadele öncesi her iki takımda da eksik oyuncu bulunmuyor. Antalyaspor, bu sezon çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 4 puan topladı.

Antalyaspor, son Süper Lig maçında Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etti, ancak üst üste iki galibiyet alamadı. Adana Demirspor ise 6 deplasman maçında Antalyaspor’a karşı gol atmayı başardı ve iki galibiyet elde etti. Antalyaspor’un iç saha performansı ise değişken, son 10 Süper Lig maçında üst üste iki kez aynı sonucu alamadı. Adana Demirspor ise deplasmanda son 21 maçının sadece birini kazanabildi.

Antalyaspor, ligde en fazla gol atan takım konumunda ve son üç maçta en az iki gol attı. Özellikle Jakub Kaluzinski, ligde en fazla asist yapan oyuncu olurken, Adana Demirspor’un golcüsü Yusuf Barası da dikkat çekiyor. Maç öncesi gözler, Antalyaspor’un etkili hücum hattı ve Adana Demirspor’un golcü oyuncusu üzerinde olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir