Antalyaspor, Alioski transferi için atağa geçiyor

Süper Lig takımlarından Antalyaspor, transfer döneminin son günlerinde hareketli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe’de geçmişte forma giymiş olan deneyimli sol bek Ezgjan Alioski’yi kadrosuna katmak için adımlar atan Antalyaspor, transferde son aşamaya geldi. 32 yaşındaki Alioski, geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan temsilcisi Al-Ahli’de oynamış ve sözleşmesi sona ermişti.

Antalyaspor’un, savunma hattını güçlendirmek amacıyla Alioski’yi transfer etmeye çalıştığı bildirildi. Tecrübeli sol bekin transferinin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor. Teknik direktör Alex De Souza liderliğindeki Antalyaspor, Alioski’yi kadrosuna dahil etmek için büyük çaba sarf ediyor. Alex’in, eski bir Fenerbahçe oyuncusu olarak Alioski’yi transfer etme konusunda önemli bir rol oynadığı belirtiliyor.

Eğer transfer gerçekleşirse, Alioski’nin Antalyaspor’a önemli bir katkı sağlayacağı ifade ediliyor. Kuzey Makedonya milli takımında da başarılı performanslar sergileyen Alioski, 76 maçta 11 gol atarak ve 9 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Antalyaspor’un bu transferle savunmasını güçlendirme hedefi büyük heyecan yaratırken, resmi açıklamanın yapılmasıyla birlikte Alioski’nin tekrar Süper Lig’de boy göstereceği belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir