Site icon Akdeniz Haberleri

Antalyalı ve Ankara’lı gençleri bir araya getiren Likya Gençlik Değişimi Projesi İlçelerde de ses getirdi

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Likya Şehirlerarası Gençlik Değişimi Programı’nın ikinci ayağı Antalya’da gerçekleşiyor. Program kapsamında Ankara ve Antalya’dan gelen gençler, yerel gençlik politikaları ve gençlerin güçlendirilmesi konularını ele almak üzere bir araya geldi. Üç gün boyunca sürecek olan kampta gençler, atölye çalışmaları, kültür gezileri ve eğlenceli oyunlarla bir araya gelerek deneyimlerini paylaşıyorlar.

Başkent Gençlik Meclisi Başkanı Halil Ecer, Antalya’da olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı proje sayesinde gençler arasında uluslararası değişim projelerinin yerel düzeye indirilmesinin önemine vurgu yaptı. Programın çok verimli geçeceğine inandığını ifade etti.

Başkent Gençlik Meclisi üyesi ve üniversite öğrencisi Cansu Ertuğ ise programın çok değerli olduğunu ve gençlerin politikalar ve deneyimleri paylaşması açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ev sahipliği için teşekkür ederek, güzel ve verimli bir programın içinde olduklarını söyledi.

Exit mobile version