Antalya’daki İlçe Başkanı Böcek, Altın Portakal için en iyisini yapmak için taahhüt verdiler

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 5-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2024 Antalya Altın Portakal Film Festivali ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Böcek, festivalin tüm sinema emekçilerine teşekkür ederek, festivalin bu yıl büyük bir özen ve özveri ile hazırlandığını belirtti.

Başvuruların son 10 yılın en yüksek sayısına ulaştığını vurgulayan Başkan Böcek, sinema sektöründen gelen ilgi ve desteğin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Geçtiğimiz yıl yaşanan olumsuzluklara rağmen, bu yıl festivali en iyi şekilde gerçekleştirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurgulayan Başkan Böcek, festivali geliştirmek ve ülke çapında önemli bir etkinlik haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak sinema sektörü ile birlikte hareket edeceklerini ifade eden Başkan Böcek, tüm sinema emekçilerini ve sinemaseverleri festivalin kapsayıcı şemsiyesi altında buluşmaya davet etti. 2024 Altın Portakal Film Festivali’nin #hikayemizbirlikte temasıyla yarınlara ışık tutacağının altını çizen Başkan Böcek, festivalin heyecanla beklenen bir etkinlik olacağını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir