Antalya’da Milli Takım Coşkusu: Spor Tutkunları Bir Araya Geliyor

Kepez Belediyesi, Antalya’da yaşayan futbolseverler için A Milli Futbol Takımımızın Çekya ile oynadığı heyecan dolu maçı Dokuma Park’ta dev ekran kurarak daha rahat, bir arada ve milli duygularla izleme imkanı sundu. Maçı 2-1 kazanan Ay-Yıldızlılar, EURO 2024’te adını son 16’ya yazdırarak büyük bir başarı elde etti. Dokuma Park’ta oluşan şölen havasıyla maç, adeta bir stadyum atmosferinde izlendi. Her gol ve pozisyon Türk bayraklarıyla coşkuyla karşılandı.

Benzer şekilde Alanya’da da milli maç coşkusu doruklara çıktı. Alanya Belediyesi tarafından Atatürk Anıtı önüne kurulan dev ekranla maç tüm kente yayılarak büyük bir katılımla izlendi. Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve vatandaşlar, Türkiye’nin şampiyonada yoluna devam edip etmeyeceği konusunda heyecanla maçı takip ettiler. A Millilerin galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından zafer müziği eşliğinde kutlandı.

Kemer Belediyesi de milli maç heyecanına ortak oldu. Kemer Belediyesi maçı Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’ndaki Deniz Kafe’de dev ekrandan yayınlayarak, Kemerli vatandaşların heyecanına ortak oldu. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan vatandaşlar, Kemer Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte milli takımı desteklediler. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, takımın başarısından büyük mutluluk duyduklarını ve tüm vatandaşları birlikte maç izlemeye davet ettiklerini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir