Site icon Akdeniz Haberleri

Antalya’da İlçelerde Mezuniyet Coşkusu Patladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim gören çocuklar, yılsonu gösterileriyle mezuniyet sevinci yaşadı. Programda miniklerin dans gösterileri büyük beğeni topladı. Mezun olan öğrencilere kep fırlatma töreniyle diplomaları takdim edildi.

Antalya’nın çeşitli bölgelerinde bulunan kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim gören minikler, Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda düzenlenen törende büyük bir heyecan yaşadı. Ailelerin de katılımıyla gerçekleşen programda, öğrenciler 2023-2024 eğitim öğretim döneminde öğrendikleri dans ve yetenekleri sergileme fırsatı buldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Güven Ulutekin, yaptığı konuşmada, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve geleceğin nesillerini en iyi şekilde yetiştirmenin önemine vurgu yaptı. Belediye olarak hedeflerinin 19 ilçede 36 kreş açarak 5 bin öğrenciye ulaşmak olduğunu belirten Ulutekin, açılan yeni kreşlerle öğrenci sayısının 2 bine yaklaştığını söyledi.

Antalya genelinde kreşlerin yaygınlaştırılması için çalışmaların devam edeceğini kaydeden Ulutekin, projeye destek veren Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkürlerini iletti. Aileler, çocuklarının başarıları karşısında büyük mutluluk yaşarken, minik mezunlar büyük bir gurur içinde kep fırlatmanın keyfini yaşadı.

Exit mobile version