Site icon Akdeniz Haberleri

Antalya’da İlçeler Arası Dostluk Konseri Heyecanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Lider Kadınlar Platformu işbirliğiyle düzenlenen ‘Dostluk Konseri’, Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konserde Rusya, Azerbaycan, Özbekistan, Tataristan, Ukrayna ve Kafkasya bölgesinden gelen, çoğunluğu kadın olan sanatçılar sahne aldı.

Lider Kadınlar Platformu’nun ‘Dostluk Korosu’ üyeleri, şef Zera Vareldzhi yönetiminde Türkçe şarkılar seslendirdi ve izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Opera şarkılarının da yer aldığı konserde birçok sanatçı solist olarak yer alırken, izleyiciler de eşlik etti.

70’li ve 80’li yılların popüler şarkılarından olan ‘Mavi Boncuk’ ve ‘Samanyolu’ konserde dillendirildi ve izleyiciler büyük bir coşkuyla şarkılara eşlik etti. Konser, ‘İzmir Marşı’ ile son buldu ve Türk bayrakları eşliğinde izleyicilerden büyük alkış aldı.

Lider Kadınlar Platformu Başkanı Zera Vareldzhi, konserde Türk ve yabancı sanatçıları bir araya getirerek kaynaşmayı sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Vareldzhi, konseri izleyenlere ve koro üyelerine teşekkürlerini iletti.

Exit mobile version