Site icon Akdeniz Haberleri

Antalya’da Golf Tutkunları Heyecanla Bekliyor

Türkiye’nin önde gelen golf markalarından biri olan Gloria Hotels & Resorts, 2024 Aralık ayında düzenlenecek Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası Amatör Serisi’nin büyük finaline ev sahipliği yapacak. Avrupa’nın en geniş oyun sahasına sahip olan Gloria Hotels & Resorts, 8 binden fazla golf oyuncusunun katılacağı dünyanın en büyük kurumsal golf etkinliği olan Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası’nın finaline ev sahipliği yapacak.

Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası, nisan ayından kasım ayına kadar 73 ülkede gerçekleştirilecek ve 117 elemelerin kazananları, Aralık ayında Gloria Golf Club’da düzenlenecek büyük finale katılmaya hak kazanacaklar. Bu prestijli etkinliğe Türk Hava Yolları tarafından dünyanın dört bir yanından özel olarak davet edilen golf oyuncuları, daha önce dünya genelinde önemli sahalarda oynama fırsatı bulmuşlardır.

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Özdemir, Gloria Hotels & Resorts olarak bu kadar büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirtti. Özdemir, “Turkish Airlines World Golf Cup, Türk misafirperverliğinin dünya çapında daha da tanınmasına katkı sağlıyor. Biz de Gloria Hotels & Resorts olarak, bu muhteşem etkinliğin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Exit mobile version