Site icon Akdeniz Haberleri

Ankara’daki İlçelere Üye Talep ve Sorunları Taşınıyor

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Ankara’ya Manavgat iş dünyasının sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini iletmek için harekete geçti. Başkan Güngör, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Antalya milletvekilleriyle görüştü. Turizmci üyelere yönelik ‘Turizm Destek Paketi’ talebini ve turizm sektöründeki sıkıntıları gündeme getirdi.

Başkan Güngör ayrıca, Manavgat Organize Sanayi Bölgesi’nin planlamasıyla ilgili bilgi almak üzere AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ve Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan’ı ziyaret etti. Güngör, Manavgat OSB’nin faaliyete geçirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Ayrıca, Türk Patent Kurumu (TÜRKPATENT) Yenilik ve Tanıtım Daire Başkanı Salih Koca’yı ziyaret eden Başkan Güngör, Manavgat’taki firmalara destek sağlayacaklarını ve marka değerini artıracaklarını söyledi. Güngör, ICC Türkiye Milli Komitesi’nin 70. Genel Kurulu’na da katılarak iş dünyasına hayırlı olmasını diledi.

Exit mobile version