Site icon Akdeniz Haberleri

Amazon.com.tr’de Prime Day Boyunca Teknoloji Ürünlerinde İmkanı Kaçırmayın!

Amazon, dünya genelinde 10. kez, Türkiye’de ise 5. kez düzenlediği Prime Day kampanyasında Prime üyelerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Elektronik kategorisinde binlerce ürünü çok uygun fiyatlarla bulabilecekleri kampanyada, Prime üyelerine özel indirimler yer alıyor. Geçtiğimiz yıl müşteri geri bildirimlerine dayanarak belirlenen indirimler, bu yıl da Prime İndirim Avcıları tarafından belirlendi. Müşterilerin taleplerine göre şekillenen kampanya, Prime üyelerine büyük avantajlar sağlıyor.

Prime üyesi olmanın tam zamanı çünkü Prime Day süresince alışveriş ve eğlence deneyiminden en iyi şekilde faydalanmak için Prime üyeliği gerekiyor. Ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanmak isteyenler, ayda sadece 39 TL’ye Prime üyeliği alabilirler. Hızlı ve ücretsiz teslimat, Prime’a özel indirimler, ücret iadesi garantisi gibi birçok avantajın yanı sıra Prime Video ve Prime Gaming gibi ekstra içeriklere de erişim imkanı sunuluyor.

Prime üyeliğinin faydalarını keşfetmek isteyenler, www.amazon.com.tr/prime adresinden 30 günlük ücretsiz deneme sürecine kaydolabilir ve Prime Day fırsatlarından yararlanabilirler. Bu benzersiz kampanya sayesinde Prime üyeleri, birbirinden avantajlı indirimler ve ayrıcalıklarla alışveriş deneyimlerini zirveye çıkarabilirler.

Exit mobile version