Alkan Evren, beklenmedik bir şekilde istifa etti! – Spor

Antalyaspor Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren, geçtiğimiz hafta oynanan Göztepe maçı sırasında locasında yaşanan olaylar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. Evren, Antalyaspor’u kentlerinin en büyük markası ve ortak sevdası olarak gördüğünü ve yaşanan olayların tartışmaya kapalı olduğunu belirtti.

Evren, maçı eşi, ailesi ve dostlarıyla izlerken locasında başka bir takımın maçının yayınını bahane eden küfürler içeren sözlü ve fiziki saldırıya maruz kaldığını aktardı. Şiddete karşı olduğunu vurgulayan Evren, saldırıların devam etmesi üzerine nefsi müdafaa yapmak zorunda kaldığını ifade etti. Antalyaspor’a zarar vermemek adına görevlerinden ayrıldığını belirten Evren, her zaman Antalyaspor camiasının en büyük destekçisi olacağının altını çizerek Başkan Sinan Boztepe ve Yönetim Kurulu’na teşekkürlerini iletti.

Evren’in istifasıyla ilgili açıklamaları kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, Antalyaspor camiasında da derin bir etki bıraktı. Evren’in istifası sonrasında Antalyaspor yönetiminin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir