Alex de Souza, Arda Güler’in yükselen performansıyla devam edeceğini söylüyor – Spor

Fenerbahçe’nin efsane ismi Alex de Souza, Antalyaspor’un yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü kampta Demirören Haber Ajansı’na verdiği röportajda Türk milli takımının Euro 2024 performansını değerlendirdi. Euro 2024’te iyi performans sergileyen Türk milli takımının hakkı olanın kupayı kazandığını belirten Alex, Copa America’da çeyrek finalde elenen Brezilya için de Ronaldinho’nun herhangi bir açıklamasının olmadığını vurguladı.

Sergen Yalçın’ın yerine teknik direktörlüğe getirilen Alex de Souza, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Burdur’da tamamlayan Antalyaspor’un ikinci etap kamp çalışmalarına Erzurum’da devam ettiğini söyledi. Alex, takımın yarışmacı ve mücadeleci bir kimlik kazanmayı hedeflediğini vurgularken, burada geçirdikleri kamp sürecinden de memnun olduklarını belirtti.

Antalyaspor’un transfer çalışmalarına devam ettiğini aktaran Alex, Soner Dikmen, Kenan Piric, Moussa Djenepo ve Thalisson gibi oyuncuları kadroya dahil ettiklerini açıkladı. Brezilyalı teknik adam, kamp sürecinde takıma yeni katılan oyuncularla birlikte çalışmanın keyifli olduğunu ifade etti.

Alex de Souza, Arda Güler’in Real Madrid ve Türk milli takımındaki performansına ilişkin olumlu sözler sarf ederken, genç yıldızın önünde uzun bir yol olduğunu ve her geçen gün daha iyiye gittiğini belirtti. Ayrıca, taraftarlarla arasındaki samimi ilişkiye vurgu yaparak, her takımı destekleyen taraftarlarla fotoğraf çektiğini ve sevgilerine karşılık vermeye çalıştığını dile getirdi.

Alex de Souza, Antalyaspor’u temsil etmekten gurur duyduğunu ve taraftara hak ettikleri takımı hediye etmek istediğini belirtirken, Türkiye’nin en büyük taraftarlarından birine sahip olduklarına inandığını sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir