Alanyaspor’un direnemeyip mağlup olduğu Hull City maçı – Spor

Türk futbol takımı Corendon Alanyaspor, milli ara dönemini verimli bir şekilde değerlendirmek amacıyla Antalya’da kamp yapmaktadır. Bu kamp sürecinde İngiltere Championship liginden Hull City ile GAİN Park Stadı’nda bir hazırlık maçı yapmıştır. Teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde sahaya Mert Furkan Bayram, Augusto, Fatih Aksoy, Lima, Yusuf Özdemir, Richard, Janvier, Lopes, Efecan Karaca, Bera Çeken ve Cordova’dan oluşan bir kadroyla çıkan Alanyaspor, karşılaşmanın ilk yarısında kontrollü ve dengeli bir oyun sergilemiş, ancak gol fırsatları konusunda zorlanmıştır.

Özellikle kanatlardan etkili ataklar geliştirmeye çalışan Alanyaspor, rakip savunmayı geçmekte zorlanmıştır. İkinci yarıda ise Hull City baskısını artırmış ve 51. dakikada Matty Jacob’un golüyle öne geçmiştir. Maçın son bölümlerinde ise Mason Burstow’un attığı golle Hull City skoru 2-0’a getirerek galibiyeti almıştır.

Maçı izleyenler arasında Hull City sahibi Acun Ilıcalı, başkan vekili Tan Kesler ve Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da bulunmaktaydı. Maçın devre arasında Başkan Çavuşoğlu, Ilıcalı’ya ve Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer’e isimleri yazılı Alanyaspor forması hediye etmiştir. Taraftar temsilcileri ise Ilıcalı’ya çiçek takdim ederek jest yapmış ve bu anlar kameralara yansımıştır.

Bu hazırlık maçı, Alanyaspor için eksiklerini görmek adına önemli bir fırsat olmuştur. Özellikle hücumda yaşanan problemler ve savunmada verilen açıklar teknik direktör Fatih Tekke tarafından not edilmiştir. Teknik direktör Tekke, oyuncularına maç sonrasında moral vererek, lige en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir