Site icon Akdeniz Haberleri

Alanyaspor, Galatasaray’a deplasmanda mağlup oldu – Spor

Süper Lig 2024-2025 sezonunun 8. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Galatasaray’a konuk oldu. Maçın başında inisiyatifi alan Galatasaray, 28. dakikada Yunus Akgün’ün attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıyı Galatasaray’ın 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda daha kontrollü bir oyun sergileyen Alanyaspor, rakip yarı sahada önemli fırsatlar yakaladı. Maçın son dakikalarında Serdar Dursun’un boş kaleye kaçırdığı golle Alanyaspor, sahadan puansız ayrıldı. Turuncu-yeşilli ekip, ligin 9. haftasında evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Maçta atılan tek golü Galatasaraylı Yunus Akgün kaydederken, Sarı-Kırmızılı ekipte Kaan Ayhan ve Fernando Muslera sarı kart gören isimler oldu. Alanyaspor’da ise Jure Balkovec, Nicolas Janvier ve Richard Coelho sarı kart gören oyuncular oldu.

Maçın oynandığı statta Mehmet Türkmen, Deniz Caner Özaral, Samet Çavuş ve Turgut Doman hakemlik yaptı. Galatasaray’da Muslera, İsmail Jakobs, Davinson Sanchez, Mauro İcardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Gabriel Sara, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakçı ve Barış Alper Yılmaz forma giyerken, Alanyaspor’da Ertuğrul Taşkıran, Nuno Lima, Fıdan Alıtı, Efecan Karaca, Duvan Cordova, Richard Coelho, Loide Augusto, Jure Balkovec, Gaius Makouta, Yusuf Özdemir ve Florent Hadergonaj ilk 11’de sahaya çıktı.

Exit mobile version