Site icon Akdeniz Haberleri

Alanya’da Spor Tutkunları Yarış Heyecanına Kapıldı

Alanya’da Motorsporları Heyecanı Devam Ediyor

Motorsporları tutkunları, Portekiz Portimao Pisti’nde gerçekleşen Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası (WSSP) etabında bir araya geldi. Alanya Belediyesi ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, milli sporcular Toprak Razgatlıoğlu ve Can Öncü’nün yarışları, Hükümet Meydanı’ndaki dev ekranda canlı yayınlandı.

Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası’nda üst üste 13. zaferini elde ederek, rekor kırdı. Yarışseverler arasında Alanya Belediyesi Başkan Danışmanları Abdurrahman Açıkalın ve Sadık Dizdaroğlu’nun da yer aldığı etkinlikte, Can Öncü Dünya Supersport Şampiyonası’nda 7. sırayı elde etti.

Toprak Razgatlıoğlu, rakiplerine geçit vermeden 20 tur boyunca liderliği elinde tutarak damalı bayrağı 13. kez birincilikle geçti. Bu zaferle şampiyonadaki puan farkını açan Razgatlıoğlu, gelecek yarışlar için büyük bir avantaj sağladı.

Yarışlardaki galibiyetlerinin ardından ilginç kutlamalarla dikkat çeken Toprak Razgatlıoğlu, rekor üst üste galibiyetleriyle büyük bir başarı elde etti. Zaferini, Atıcılık Sporcusu Yusuf Dikeç’in ikonik pozuyla kutlayan Razgatlıoğlu, büyük takdir topladı.

Alanya Belediyesi ve ALTAV işbirliğiyle gerçekleşen etkinlik, motorsporları tutkunları tarafından büyük ilgi gördü. Şampiyonadaki başarılı performanslarıyla dikkat çeken milli sporcular, Alanya’da unutulmaz bir gün yaşattı.

Exit mobile version