Aksu’da yaz mevsimine enerjik bir başlangıç yapın – Spor etkinlikleriyle hareketli günler sizi bekliyor

Antalya’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önderliğinde Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerin spor yapmaya teşvik edilmesi ve spor tesislerinden yararlanmaları için çalışmalar sürdürülüyor. Aksu ilçesindeki mahallelerde spor altyapısının oluşturulması ve spor etkinliklerinin yaygınlaştırılması hedefleniyor. Bu kapsamda, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları, Aksu’da çocukların hizmetine sunulmuştur. Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Serkan Çapan, birçok spor branşını içeren spor eğitimlerinin gençlere sunulduğunu ve pilates derslerinin kadınlara özel olduğunu belirtmiştir.

Çapan, sporun geniş kitlelere yayılması için önemli adımlar atıldığını ve her yıl düzenlenen GSB Spor Okulları programının amaçlarını açıklamıştır. Yaz spor okullarının çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlaması ve spor bilincinin oluşturulması hedeflenmektedir. Aksu ilçesinde gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle yaz tatillerini değerlendirecekleri vurgulanmıştır.

Aksu Gençlik Merkezi’nde gençlere yönelik çeşitli kursların düzenlendiği ve gençlerin huzurlu bir ortamda ders çalışabilmelerine olanak tanındığı belirtilmiştir. Çapan, gençleri daha sağlıklı ve profesyonel seviyeye taşımak için çalışmaların sürdüğünü ve gençlik merkezlerinde kamplar düzenlendiğini ifade etmiştir. Velilere ve gençlere kayıt hakkında bilgi alabilecekleri ve kayıtlarını yapabilecekleri yolları açıklayarak, sporun ve sporcunun yeni adresinin Aksu olacağını vurgulamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir