Site icon Akdeniz Haberleri

Akdeniz Üniversitesi’nde Prof. Dr. Özlenen Özkan İlçelerde Rektörlük Görevine Geri Döndü

Akdeniz Üniversitesi rektörlüğüne ikinci kez getirilen Prof. Dr. Özlenen Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla tekrar görevine başladı. Özkan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda bu görevi üstlenmekten onur duyduğunu belirtirken, Erdoğan’a teşekkürlerini sundu. Özkan, gelecek dönemde üniversiteyi daha ileriye taşımak için çalışacaklarını vurguladı.

Rektör Özkan, yüksek eğitim standartlarına uygun bir üniversite hedefiyle çalışacaklarını açıkladı. Geçmiş dönemde yapılan çalışmaları da değerlendiren Özkan, üniversitenin eğitim ve araştırma kapasitesini arttırdıklarını, çeşitli projeler hayata geçirdiklerini belirtti. Yeni dönemde ise daha fazla projeye imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

Özkan, üniversitenin başarılarını artırarak, topluma daha fazla fayda sağlamak ve üniversiteyi küresel arenada önde tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini ileten Özkan, şehrin paydaşlarına, akademik ve idari personele, öğrencilere teşekkür etti ve yeni dönemin üniversiteye, şehre ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Exit mobile version