Site icon Akdeniz Haberleri

AK Parti’nin İlçelerde 23. Kuruluş Yıldönümü Kutlaması

AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü, AK Parti Antalya İl Binası’nda düzenlenen bir toplantıyla kutlandı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Ethem Taş, Tuba Vural Çokal, önceki dönem AK Parti Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, önceki dönem il başkanı Rıza Sümer ve il ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı konuşması projeksiyona yansıtıldı.

Ali Çetin, AK Parti’nin 23 yıl önce bugün Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulduğunu belirtti. AK Parti’nin bugüne kadar gönül veren herkese teşekkür eden Çetin, “AK Parti 23 yaşına bastı. Bu yolculuğa ‘Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek çıktık. Bugünlere tarihi başarılarla geldik. Hizmetlerimizi anlatmaya kelimeler yetmiyor. 23 yıldır taş üstüne taş koyarak bu yolda ilerliyoruz. Ülkemizin her köşesine hizmet eden AK Parti, küresel krizlerin etkileriyle başa çıkmak için birlikte çalışacağız” dedi.

AK Parti’nin değişimi ve yenilenmeyi başarıyla gerçekleştiren bir parti olduğunu vurgulayan Çetin, “Partimizin uzun soluklu bir dava olduğunu biliyoruz. Yolculuğumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Gelecekte de halka hizmet yolundan sapmadan ilerlemeyi sürdüreceğiz. AK Parti, ülkemizin hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynuyor. Partimize olan destek ve katkılarla birlikte büyümeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Birlik ve kardeşlik ruhunu koruyarak ülkemize daha iyi hizmetler sunacağız” şeklinde konuştu.

Exit mobile version