Abdullah Yiğiter Artık Antalyaspor’un Yolunda

Antalyaspor, genç kaleci Abdullah Yiğiter’i transfer etti. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Emrah Saçan ve Şakir Öncül katıldı. Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Öncül, Yiğiter’in takıma katılmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, “Altıncı transferimizi gerçekleştirdik ve genç kardeşimizden büyük beklentimiz var. Kendisini milli takımda görmek istiyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Diğer Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Saçan ise, Yiğiter’in takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını ve kalemizin güvende olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Abdullah Yiğiter, Antalyaspor’a transferiyle ilgili mutluluğunu dile getirerek, “Hocam ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Antalyaspor’un ligde hak ettiği yere geleceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu. Rekabetçi yapısına vurgu yaparak, takımdaki rekabetin başarı için önemli olduğunu belirten Yiğiter, milli takım hayali olduğunu ve bu yönde çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. Geçtiğimiz sezon GMG Kastamonu’da kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki kaleci, kariyerinde birçok farklı takımda görev almıştır.

Abdullah Yiğiter’in transferiyle birlikte Antalyaspor, kadrosunu daha da güçlendirmiş ve genç kaleciyle önemli bir potansiyele sahip olmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir