Sporcular, Yeni Sezon İçin Hazır!

Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligi’ne yükselmeyi hedefliyor. Yeni sezonda güçlü bir kadro ile sahaya çıkacak olan takım, transfer döneminde genç yeteneklerle kadrosunu güçlendirdi. İrem İnce, Tuana Kayalar, Buse Atalay, Amine Kurtoğlu, Asya Balaman, Beritan Canbeyli, Hamiyet Samira Akkanat, Eylül Yılmaz ve Ela Bozkurt gibi önemli oyuncuları transfer eden Manavgat Belediyespor, büyük bir yapılanmaya gitti.

Kadın Voleybol Takımı’nın yeni transferleri Belediye Side Hizmet Binası’nda tanıtıldı. Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, takımın hedeflerine ve yeni sezona dair heyecanını paylaşırken, geçen yıl birinciliği kaçıran takımın bu sezon şampiyonluk hedeflediğini belirtti. Başkan Kara, takımın formasında orman yangınlarına karşı bilinci artırmaya yönelik gri rengi ekleyerek, bu önemli konuya destek vereceklerini ifade etti.

Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, hem sahada hem de toplumda önemli bir rol üstlenerek, şampiyonluk hedefi doğrultusunda güçlü ve duyarlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir