Antalyaspor, rakiplerine karşı farkını ortaya koyarak önemli bir galibiyet aldı

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen U14 Türkiye Şampiyonası, Antalyaspor atletizm takımının önemli başarılarına sahne oldu. Konya’da gerçekleşen şampiyonada 2011, 2012 ve 2013 doğumlu atletlerin mücadele ettiği organizasyonda, Antalyasporlu sporcular toplamda 10 madalya kazandı. Alya Ercan, 13 yaş kategorisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Ercan, 200 metre yarışını birinci olarak tamamlarken, 4×200 bayrak yarışında da bir altın madalya daha kazandı.

Antalyaspor’un 12 yaş sporcuları da başarılı sonuçlar elde etti. Masal Ada Keskin, Emine Ersen ve Sümeyye Tuncer’den oluşan 5×80 Antalya takımı ikincilik kazanırken, Zeynep Şentürk, Mira Aykota ve yine Sümeyye Tuncer’den oluşan 4×200 Antalya takımı da yine ikincilik elde etti. Bayrak yarışlarında elde ettikleri başarılarla form grafiğini yükselten sporcular, bireysel müsabakalarda da kendilerini gösterdi.

Antalyasporlu sporcuların mücadele ettiği diğer kategorilerde de başarılı sonuçlar elde edildi. Bartu Çetin, engelli koşuda üçüncülüğü son saniyelerde kaçırarak dördüncü oldu. Genç atletler, uzun atlama branşında da kendi yaş kategorilerinde önemli dereceler elde etti. Antalyaspor’un genç atletleri, potansiyellerini bir kez daha göstererek önemli bir performans sergiledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir